ΥΠΟΣΧΕΣΗ

Η ανάγκη που προκύπτει σήμερα στον σύγχρονο άνθρωπο και αυτό που χρειάζεται για την διασφάλιση του τη προσωπική, την οικογενειακή, της περιουσίας του ή των λοιπών ενδιαφερόντων του, μπορεί ασφαλιστικά να διερευνηθεί  να μελετηθεί και τελικά να ασφαλιστεί μόνο μέσα από την επαγγελματική ανάλυση αναγκών μιας οργανωμένης εταιρίας, η οποία θα έχει την επιστημονική γνώση αλλά και την εμπειρία για να αντεπεξέλθει στις παραπάνω απαιτήσεις των πελατών της.

Η εταιρία μας διαχειρίζεται ασφαλιστικούς κινδύνους από το 1989. Ο λόγος της επαγγελματικής μας ύπαρξης είναι η καθολική κάλυψη όλων αυτών των ασφαλιστικών αναγκών των πελατών μας!

Γι’ αυτό η κάθε πρόταση μας, που θα δημιουργηθεί αποκλειστικά για εσάς, θα είναι μοναδική. Θα είναι μοναδική και διαχρονική.

Για να γίνει αυτό, λαμβάνουμε υπόψη μας το συνδυασμό των χαρακτηριστικών που κάνουν κάθε άτομο, κάθε οικογένεια ή κάθε οικονομικό οργανισμό, να είναι ξεχωριστό.

Ο συνδυασμός της επαγγελματικής κατηγορίας, της οικονομικής/περιουσιακής κατάστασης, του επενδυτικού προφίλ, των μελλοντικών στόχων, των προσωπικών συνηθειών της κεντρικής φιλοσοφίας και της κουλτούρας είναι απολύτως εξατομικευμένος για τον κάθε έναν.

Δουλειά μας είναι να σεβαστούμε αυτή τη μοναδικότητα και να συμπληρώσουμε το παζλ των ασφαλιστικών σας αναγκών του κάθε πολίτη και της κάθε επιχείρησης  με τον πιο λειτουργικό τρόπο. Ο πιο λειτουργικός τρόπος εξασφαλίζεται με την μέγιστη δυνατή πληρότητα της ασφαλιστικής πρότασης σε συνδυασμό με την καλύτερη δυνατή κοστολόγηση.

Δουλειά μας επίσης είναι να μείνουμε διαχρονικά κοντά σας. Αυτή η παράμετρος είναι κεφαλαιώδους σημασίας. Κάθε χρόνο, κάθε μήνα, ίσως και κάθε μέρα συντελούνται μικρές ή μεγάλες αλλαγές. Οι δικές σας ανάγκες μεταβάλλονται. Τα ασφαλιστικά προγράμματα εξελίσσονται. Εμείς θα βρισκόμαστε συνέχεια κοντά σας σε μια διαδικασία συνεχούς προσαρμογής..

Η διαρκής προσαρμογή στα νέα δεδομένα, σας θωρακίζει έναντι κάθε κινδύνου και σας προσφέρει ασφαλές μέλλον.

Φυσικά κάθε μας πρόταση είναι ανοιχτή στον τελικό κριτή, εσάς. Πως θα μας κρίνετε; Όχι μόνο από τις προτάσεις μας αλλά και από τα έργα μας.

Οι παραπάνω λόγοι μας κάνουν να διαχειριζόμαστε project μεγάλων εταιριών στην Ελλάδα, καθώς και ασφαλιστικά προγράμματα αποκλειστικής διαχείρισης.

Επιπλέον δημιουργούμε δικά μας προϊόντα, όπως είναι το πρόγραμμα πρόληψης και διάγνωσης “Χρυσή Υγεία”, που συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων προϊόντων του κλάδου μας και συνεργάζεται με τον όμιλο Ιατρικού Αθηνών, το Ιατρικό Διαβαλκανικό κέντρο Θεσσαλονίκης, καθώς και Πανελλαδικά με δίκτυο 1.000 συμβεβλημένων Ιατρών και Διαγνωστικών Κέντρων !

Για όλους εμάς στην εταιρία, ένα είναι το motto μας… “ΟΜΝΥΩ” ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ

Πείτε μας τι είναι αυτό που θα σας ενδιέφερε να δούμε μαζί. Εμείς θα επεξεργαστούμε άμεσα την επιθυμία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

11 + 4 =

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε