Η λεπτομερεια και τα ειδικα προϊοντα

Η λεπτομερεια και τα ειδικα προϊοντα διαφοροποιουν τους ασφαλιστες

Άρθρο απο το insurance-eea.gr Του Γιάννη Βερμισσώ.

Με στόχο την επαγγελματική διάκριση και ταυτόχρονα την υψηλή εξυπηρέτηση των πελατών της η εταιρεία ΟΜΝΥΩ που διαχειρίζεται Ασφαλιστικούς Κινδύνους από την Θεσσαλονίκη όπου και βρίσκεται, επιχειρεί να καινοτομήσει και να προαχθεί στην ασφαλιστική αγορά.

Δημιούργησε και αναπτύσσει το πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης «ΧΡΥΣΗ ΥΓΕΙΑ» , καταρτίζει προγράμματα tailor made και ετοιμάζεται να καινοτομήσει και στον χώρο της τεχνολογίας.

Ο διευθύνων σύμβουλός της, κ. Κωνσταντίνος Βαλαβάνηςαναλύει την πορεία της εταιρείας του και αναφέρει στο insurance-eea τις σκέψεις του για τις συνεργασίες, την ανάπτυξη της αγοράς, καθώς φυσικά και τις προτεραιότητες της ΟΜΝΥΩ.

Γνωρίζουμε ότι επιδίδεστε στην δημιουργία αποκλειστικών προϊόντων της ΟΜΝΥΩ. Για ποιο λόγο ενασχολείστε με αυτό; 

ΚΒ: Για να δώσουμε στους συνεργάτες μας αυτό που εμείς θεωρούμε καλύτερο σε τομείς αιχμής. Για παράδειγμα στον καθοριστικό για τον κάθε άνθρωπο τομέα πρωτοβάθμιας υγείας, δημιουργήσαμε το πρόγραμμα πρόληψης και διάγνωσης “Χρυσή Υγεία”. Πιστεύουμε ότι  συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων προϊόντων του κλάδου μας και συνεργαζόμαστε γι΄ αυτό με τον όμιλο Ιατρικού Αθηνών και το Ιατρικό Διαβαλκανικό κέντρο Θεσσαλονίκης. Παρέχουμε την καλύτερη λύση στους πελάτες μας από άποψη ποιότητας και επάρκειας.

Επίσης ολοκληρώσαμε και ένα πραγματικά καταπληκτικό «εργαλείο» το οποίο σχετίζεται με τη τεχνολογία και απευθύνεται σε  όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες. Μάλιστα θα το παρουσιάσουμε μέσα στον μήνα.

Ακόμα έχουμε δημιουργήσει tailor made συμβόλαια σε πολύ μεγάλους συλλόγους και σωματεία που αριθμούν πάνω από 20.000 μέλη και θα συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση γνωρίζοντας ότι αυτό που προσφέρουμε έχει προκύψει μέσα από τις αξίες εταιρικής λειτουργίας της ΟΜΝΥΩ.

Ποιες είναι αυτές οι αξίες της ΟΜΝΥΩ;

ΚΒ: Ομνύω σημαίνει ‘Υπόσχεση’. Και εμείς αυτό κάνουμε. Δίνουμε υπόσχεση στους πελάτες μας και την τηρούμε. Η εταιρία μας προσφέρει το  αποτέλεσμα μιας πολυετούς παρουσίας, γνώσης και εμπειρίας στον ασφαλιστικό κλάδο, με  εξειδίκευση σε τομείς τόσο του κλάδου ζωής όσο και των γενικών κλάδων.

Για να κάνετε πράξη όσα μας αναφέρετε, σε ποια βάση αναπτύσσετε συνεργασίες με την αγορά και τα στελέχη της;

ΚΒ: Έχουμε σταθερή και διαμορφωμένη άποψη. Μπορούμε να ταιριάξουμε και να συνεργαστούμε με ανθρώπους οι οποίοι έχουν επαγγελματικό φιλότιμο και αγαπούν τη δουλειά μας. Ανθρώπους οι οποίοι ενδιαφέρονται, μοχθούν και αγωνιούν για τον πελάτη και την εργασία. Οι περιπτώσεις αυτές στελεχών γνωρίζουμε ότι θα σεβαστούν τις ασφαλιστικές ανάγκες του πελάτη τους και φυσικά θα μελετούν και θα επιμορφώνονται για να γίνονται διαρκώς καλύτεροι επαγγελματίες. Και εμείς από την πλευρά μας ως εταιρεία εστιάζουμε στην ανάπτυξη των συνεργατών και προσφέρουμε στους συνεργάτες μας, ότι καλύτερο προκειμένου να νοιώθουν πιο ήρεμοι και σίγουροι δίπλα μας. Υποστηρίζουμε ότι η διαρκής προσαρμογή στα νέα δεδομένα της αγοράς, θωρακίζει έναντι κάθε κινδύνου και προσφέρει ασφαλές επαγγελματικό μέλλον.

Βρίσκετε αποδοχή στην αγορά; Κερδίζετε σε αναγνώριση;

ΚΒ: Η γνώση και η εμπειρία μας επιτρέπει να συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρίες και οργανισμούς όπως πχ. η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης, πολύ γνωστή Αεροπορική εταιρία της Β. Ελλάδας, Πολυεθνική αλυσίδα Super Market με καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, οινοποιητικές εταιρίες και πολλές άλλες επιχειρήσεις αλλά και Ιδιώτες.

Πείτε μας για τις συνεργασίες σας με τις εταιρείες και τους ασφαλιστές.

ΚΒ: Συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες της αγοράς για το πλήθος των αναγκών μας και την σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Στον κλάδο της υγείας όμως συνεργαζόμαστε με την ευθύνη της ανάπτυξης της CNP ασφαλιστική στη Β. Ελλάδα.  Να επισημάνω ότι αποτελεί πρόκληση η ανάπτυξη μιας τόσο μεγάλης εταιρίας που όμως είναι ακόμη άγνωστη σε πολλούς εδώ στην Ελλάδα. Γι αυτό και  δημιουργούμε συνεργασίες  με συναδέλφους που έχουν το όραμα της ανάπτυξης μιας μεγάλης εταιρίας, η οποία προσφέρει τόσο τη φερεγγυότητα όσο και την ποιότητα που χρειάζεται ο κάθε πελάτης μέσα από τα προϊόντα της.

Προσφέρει κάτι διαφορετικό η ΟΜΝΥΩ;

ΚΒ: Ναι. Δίνει σημασία στην λεπτομέρεια. Η ανάγκη που προκύπτει σήμερα στον σύγχρονο άνθρωπο και αυτό που χρειάζεται για την διασφάλιση του τη προσωπική, την οικογενειακή, της περιουσίας του ή των λοιπών ενδιαφερόντων του, απαιτεί προσοχή. Χρειάζεται να διερευνηθεί,  να μελετηθεί και τελικά να προκύψει μια σωστή ασφαλιστική πρόταση. Αυτό εμείς το διασφαλίζουμε. Παρέχουμε επαγγελματική ανάλυση αναγκών, είμαστε μια οργανωμένη εταιρία που έχει εξειδικεύσεις σε συγκεκριμένους κλάδους και διαθέτουμε την επιστημονική γνώση αλλά και την εμπειρία για να αντεπεξέλθουμε σωστά στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη και του κάθε συνεργάτη.

Στο θέμα των αποζημιώσεων θεωρείτε ότι στηρίζετε τους συνεργάτες σας;

ΚΒ: Ναι φυσικά! Αυτή άλλωστε είναι και η πεμπτουσία της δουλειάς ενός ασφαλιστή. Το να ισχύσουν δηλαδή οι υποσχέσεις που έδωσε ο συνεργάτης στον πελάτη του. Εμείς παρακολουθούμε στενά σε όλα τα στάδια τις διαδικασίες και δίνουμε άμεσα τη λύση  και την ενημέρωση στον συνεργάτη μας προκειμένου να είναι ικανοποιημένος και ευχαριστημένος ο τελικός κριτής της δουλειάς μας, που είναι βέβαια ο ίδιος ο πελάτης μας!!

Άλλωστε για όλους εμάς στην εταιρία, ένα είναι το motto μας… “ΟΜΝΥΩ” ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ