ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ;

Η επέκταση εγγύησης δίνει την δυνατότητα στον κάτοχο του προϊόντος να νοιώσει την αξιοπιστία του προϊόντος που αγόρασε, καθώς μετά το πέρας της εργοστασιακής ενεργοποιείται η επέκταση εγγύησης. Αυτή τον απαλλάσσει από τυχόν κόστη βλαβών (μηχανικών- ηλεκτρικών) για όσο διάστημα ισχύει (συνήθως 2 επιπλέον έτη μετά από την εργοστασιακή).

Επιπλέον η επέκταση εγγύησης δημιουργεί, για την εταιρία που εμπορεύεται το προϊόν, εμπιστοσύνη του αγοραστή, καλύτερο brand, ευκολότερη προτίμηση στο προϊόν

Επεκτάσεις εγγυήσεων που ειδικευόμαστε είναι σε Μοτοσυκλέτες, Αυτοκίνητα, Ελαστικά, Μπαταρίες

Η εταιρεία μας Ομνύω, μαζί με την ομάδα των ανθρώπων που αποτελείται από πολύ αξιόλογα στελέχη μεγάλων ασφαλιστικών εταιριών πολυεθνικών group, έχουμε δημιουργήσει το πρόγραμμα της επέκτασης εγγύησης και οδικής βοήθειας που προσφέρουν μεγάλα brands στον κλάδο της μοτοσυκλέτας, όπως η σπουδαία και ιστορική Ιταλική εταιρία Benelli.

Η ίδια ομάδα στελεχών έχει δημιουργήσει και άλλα ανάλογα project υψηλών προδιαγραφών στον χώρο του αυτοκινήτου, όπως για παράδειγμα με τον όμιλο KOSMOCAR VW AUDI SKODA, MERCEDES BENZ, BMW, SUZUKI, HYUNDAI KIA, TOYOTA, JAGUAR LAND ROVER κλπ.

Γνωρίζουμε ότι ο ανταγωνισμός της αγοράς εξελίσσεται και δημιουργεί νέες τάσεις στο καταναλωτικό κοινό. Από έρευνες προκύπτει ότι  projects όπως αυτά που υλοποιεί η εταιρία μας, της επέκτασης Εγγύησης μοτοσυκλετών, Εγγύησης μπαταριών, Εγγύησης ελαστικών, Maintenance service, Οδικής βοήθειας κλπ., λειτουργούν στην συνείδηση του πελάτη συμπληρωματικά στην επιλογή του, με πρώτο φυσικά το ίδιο το brand της μοτοσυκλέτας.

Η επέκταση εγγύησης μιας μοτοσυκλέτας δίνει σημαντική υπεραξία στο προϊόν, η οποία λαμβάνεται υπόψη διότι είτε συνειδητά, είτε υποσυνείδητα, ο πελάτης συγκρίνει την ποιότητα και νοιώθει ότι το προϊόν που αγοράζει με 4 χρόνια εγγύηση, έχει καλύτερη αξιοπιστία από το προϊόν με 2 χρόνια εγγύηση. Αυτό τον οδηγεί σε μια ευκολότερη αγοραστική απόφαση.

Επίσης εφόσον πουληθεί στα 2 ή 3 χρόνια από την αγορά της θα έχει καλύτερη μεταπωλητική αξία. Καθώς το γεγονός  ότι η εγγύηση ακολουθεί την μοτοσυκλέτα, διότι μεταβιβάζεται Δωρεάν, δημιουργεί την σιγουριά στον νέο ιδιοκτήτη περί της ποιότητας και της ελαχιστοποίησης του κόστους συντήρησης αυτής.

Αυτό από μόνο του αποτελεί ένα ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί για τον ιδιοκτήτη, ώστε να πουλήσει σε μια καλύτερη τιμή από αυτή που θα πουλούσε σε κάποια άλλη περίπτωση.

Η δυνατότητα μεταβίβασης της εγγύησης στον επόμενο ιδιοκτήτη προσφέρει κυρίως το αίσθημα ασφάλειας, γεγονός που βοηθάει να επιτευχθεί πιο γρήγορα η πώληση και κατά συνέπεια, σε υψηλότερη τιμή.

Επιπλέον η επέκταση εγγύησης κρατάει ενεργή την σχέση του πελάτη με τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία για περισσότερα χρόνια, δημιουργώντας παράλληλα οφέλη στην εταιρία.

Διότι το πλήθος των πελατών που χάνονται μετά τα δυο χρόνια της εργοστασιακής εγγύησης από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, θα παραμείνουν πλέον για τουλάχιστον δυο χρόνια ακόμη σε αυτά

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

OMNIO.GR - ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

6 + 10 =