ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Ο πελάτης της Νομικής Προστασίας με το συγκεκριμένο Συμβόλαιο μπορεί να διεκδικήσει:

1: Διαφορές με το ενοικιοστάσιο της κύριας κατοικίας ( όταν προκύπτουν διαφορές μεταξύ ιδιοκτήτου και ενοικιαστού σύμφωνα με το υπάρχον συμβόλαιο).

2: Εργασιακές διαφορές που προκύπτουν με τον εργοδότη του πελάτη , είτε είναι ο ιδιωτικός φορέας , είτε είναι το δημόσιο.

3: Διαφορές με το ασφαλιστικό Ταμείο του ασφαλισμένου (ΙΚΑ ή Δημόσιο).

4: Οταν ο πελάτης θέλει να διεκδικήσει αποζημιώσεις για αγορές προϊόντων καθημερινότητας , είτε για τον ίδιο , είτε για τα προστατευόμενα μέλη της οικογένειάς του.

5: Η Νομική Προστασία διεκδικεί για τον ασφαλισμένο διαφορές που προκύπτουν από άλλα ασφαλιστήρια συμβόλαιά του , π.χ. ζωής, νοσοκομειακής περίθαλψης, αποταμιευτικά, αστικής ευθύνης, πυρός, κλοπής κ.λ.π.

6: Η Νομική Προστασία διεκδικεί για τον ασφαλισμένο πελάτη της , διαφορές που προκύπτουν από Οργανισμούς ΔΕΚΟ ( Δ.Ε.Η. , Ο.Τ.Ε. , Τράπεζες κ.λ.π.)

7: Καλύπτεται ο ασφαλισμένος όταν θέλει να διεκδικήσει αποζημιώσεις από τρίτους όταν καταστρέφονται περιουσιακά στοιχεία της κύριας κατοικίας του.

family-insurance

8: Νομική Προστασία Αποζημίωσης.

Αξιώσεις αποζημίωσης μπορεί να προκύψουν για τον πατέρα, την μητέρα ή τα παιδιά στην καθημερινή ζωή σαν πεζού, οδηγού ποδηλάτου ή κατά την χρήση μέσων μαζικής μεταφοράς. Κατά την επίσκεψη σε γνωστούς, φίλους ή σε δημόσια οικήματα, κατά την επίσκεψη στον γιατρό, στον τόπο εργασίας μας ή στις διακοπές.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:

  • Σένα κέντρο διασκεδάσεως τραυματίζονται από μεθυσμένους ο ασφαλισμένος και η γυναίκα του.
  • Κατά την επίσκεψη κυρίας σε κομμωτήριο από την λανθασμένη χρήση χημικών προϊόντων υφίσταται βλάβες στο δέρμα του κεφαλιού της και πτώση μαλλιών.
  • Απο σπασμένες υδραυλικές εγκαταστάσεις του διπλανού διαμερίσματος μπαίνει νερό στο διαμέρισμα του ασφαλισμένου.
  • Φαρμακοποιός χορηγεί λανθασμένο φάρμακο στον ασφαλισμένο με συνέπεια να προκληθεί βλάβη στην υγεία του.
  • Κάποιο μέλος της οικογένειας του ασφαλισμένου μας υφίσταται δηλητηρίαση από φαγητό σ’ ένα εστιατόριο κ.λ.π.

9. Ποινική Νομική Προστασία.

Σε περιπτώσεις κατά τις οποίες ο πελάτης ή τα προστατευόμενα μέλη του κατηγορούνται για ποινικές παραβάσεις σε περιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν στην κυκλοφορία, στο σπίτι, στην εργασία.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:

  • Ο ασφαλισμένος κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος στην υπηρεσία του.
  • Από ένα ελαττωματικό καλώδιο της ηλεκτρικής σκούπας, ηλεκτρικού σιδήρου ή τσιγάρο προκαλείται φωτιά σ’ ολόκληρο τον όροφο της πολυκατοικίας και ο ασφαλισμένος κατηγορείται για εμπρησμό.
  • Ενα μικρό παιδί ξεφεύγει από την επίβλεψη των γονιών του, βγαίνει στον δρόμο και γίνεται υπαίτιο ατυχήματος.
  • Ο ασφαλισμένος σαν πεζός διέρχεται στην διάβαση με κόκκινο με αποτέλεσμα να γίνει πρόξενος ατυχήματος.
  • Ο ασφαλισμένος κατηγορείται για διατάραξη κοινής ησυχίας, γιατί το καλοκαίρι έχοντας ανοιχτά παράθυρα έπαιζε δυνατά η τηλεόραση ή το μαγνητόφωνο κ.λ.π.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

OMNIO.GR - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

2 + 12 =