Μπορει ενα Νοσοκομειακο προγραμμα να σωσει τη ζωη μας;

Μπορει ενα νοσοκομειακο προγραμμα να σωσει τη ζωη μας;

Μια μέρα η κα Αριστέα Κ.., μετά από κάποιες τυπικές εξετάσεις αίματος που έκανε στα πλαίσια ενός προληπτικού ελέγχου, διαπίστωσε ότι έχει όγκο στο στήθος.

Απευθυνόμενη λοιπόν σε πολύ γνωστό ιατρό της Θεσσαλονίκης, της συνέστησε να νοσηλευτεί άμεσα προκειμένου γίνουν επιπλέον ενδελεχείς εξετάσεις.

Το δημόσιο νοσοκομείο όμως που αρχικά απευθύνθηκε επάνω στον πανικό της, της είπε ότι δεν μπορεί να γίνει εισαγωγή νωρίτερα από 3 μήνες. Τότε ήταν που θυμήθηκε ότι είχε συνάψει ένα νοσοκομειακό πρόγραμμα το οποίο και επικαλέστηκε.

Νοσηλεύτηκε σε 2κλινο δωμάτιο την επομένη και διαπιστώθηκε από τις διαγνωστικές εξετάσεις που της έγιναν ότι έπασχε από κακοήθη όγκο στο στήθος τον οποίον και αφαίρεσαν. Επακόλουθο της επέμβσης ήταν φυσικά και οι απαραίτητες θεραπείες που της συστήθηκαν.

cnplife

Από την ασφαλιστική της εταιρία καλύφθηκαν όλα τα έξοδα νοσηλεία αξίας 5.500 € περίπου και φυσικά το συμβόλαιο της συνεχίζει να πληρώνει ότι χρειάζεται!

Αν αυτό δεν είχε συμβεί άμεσα, τα αποτελέσματα για την υγεία της μπορεί να ήταν τραγικά.

Η εταιρία μας εξειδικεύεται στην ανάλυση και κάλυψη των αναγκών των πελατών μας στα θέματα ασφάλισης υγείας, προσφέροντας μέσα από τα ασφαλιστικά προγράμματα Δωρεάν κάλυψη στα καλύτερα Νοσηλευτικά ιδρύματα της Ελλάδος και του Εξωτερικού.

Για αυτόν τον λόγο αναπτύξαμε συνεργασία για τη Βόρεια Ελλάδα με με τη CNP ΖΩΗΣ που ανήκει στον Όμιλο της CNPASSURANCES, της μεγαλύτερης Εταιρίας ασφαλίσεων προσώπων στη Γαλλία και μια από τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρίες του κόσμου.

Η CNPASSURANCES  σύμφωνα με τη λίστα του Forbes ‘The World’s Biggest Public Companies 2015’ συγκαταλέγεται στις κορυφαίες Ασφαλιστικές Εταιρίες παγκοσμίως.

Η CNP ΖΩΗΣ προσφέρει έκπτωση 10% σε όλα τα εξαρτώμενα μέλη μιας οικογένειας στα νοσοκομειακά της προγράμματα Bonjour Health & Bonjour Choice.

Μερικά σημαντικά στοιχεία για την CNP είναι τα παρακάτω:

  • 15,7% της Γαλλικής αγοράς σε αποταμιευτικά ασφαλιστικά προϊόντα
  • 60% της Γαλλικής αγοράς στις Τραπεζοασφαλίσεις σε προϊόντα του κλάδου Ζωής
  • Προώθηση αποταμιευτικών και ασφαλιστικών προϊόντων μέσω του δικτύου του Κρατικού Ταχυδρομείου
  • Διαχειριστής των συνταξιοδοτικών κεφαλαίων των δημόσιων και δημοτικών υπαλλήλων
  • Αύξηση ετήσιου κύκλου εργασιών το 2013 κατά €1,2 δις (ή 4.5% συγκριτικά με το 2012)
  • Αύξηση καθαρών κερδών το 2013 κατά €79 εκ. (ή 8.3% συγκριτικά με το 2012)
  • Αύξηση κύκλου εργασιών το Α’ εξάμηνο του 2014, κατά 12.5% συγκριτικά με το 2013
  • Αξιολόγηση Α από τον Standard & Poor΄s (Φεβρουάριος 2014)

Συμβουλευτείτε μας και θα αναλύσουμε μαζί τις ασφαλιστικές ανάγκες σας προκειμένου να προβούμε στη μελέτη που θα καλύπτει τις δικές σας εξατομικευμένες προσωπικές ή επιχειρηματικές απαιτήσεις!

OMNIO.GR - CNP ΖΩΗΣ

15 + 9 =